Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Elgiganten

Optjen 2 % af dit køb, når du handler i et af de 50 varehuse over hele landet, og 1 %, når du handler på Elgigantens webshop.
2 %

Danmarks førende varehuskæde indenfor elektronik og hårde-/hvidevarer
Med en omfattende ekspertise og indsigt i, hvad der rør sig inden for elektronik og teknologi, tilbyder Elgiganten et af Danmarks største udvalg af elektronikprodukter og hårde/hvidevarer. Du finder alt fra gamingudstyr, fladskærme og smartphones til computere og køkkenmaskiner. Med sine 50 varehuse bredt fordelt over hele landet har Elgiganten etableret sig som et af de foretrukne valg for forbrugere, der søger kvalitetsprodukter og professionel vejledning. Find dit nærmeste varehus her

En af Danmarks mest populære webshops
Elgiganten står bag en af Danmarks mest populære webshops, der tilbyder alt fra smartphones og tilbehør til køkkener og diverse tjenester og services. Shop nemt de nyeste elektronikprodukter og hårde/hvidevare online i Elgigantens webshop. Uanset om du søger gamingudstyr, fladskærme, smartphones, computere eller vaskemaskiner, finder du alt, hvad du har brug for i webshoppen. 

Vil du have endnu flere fordele?
Tilmeld dig Elgigantens kundeklub, og få yderligere rabat på udvalgte produkter hver måned, adgang til streamingtjenester og meget mere. Læs mere på Elgigantens hjemmeside her.

Du optjener altid 2 % af dit køb, når du handler i en af de 50 varehuse over hele landet, og 1 %, når du handler i Elgigantens webshop.*

*Du kan maksimalt optjene 150 kr. pr. køb.