Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Dbramante1928

Du optjener op til 15 % af dit køb, når du handler hos Dbramante1928.
Optjen
15 %

Luksuriøst og upcyclet gear til elektronik
Dbramante udbyder kvalitetsudstyr til beskyttelse og transport af din elektronik. Udforsk deres tidløse og æstetiske produkter til telefoner, laptops, tablets og gadgets. Hos Dbramante ønsker man at bidrage positivt til det enkelte produkts livscyklus, og alle design er derfor skabt af genanvendelige plastmaterialer eller upcyclet læder på Dbramantes 100 % CO2-neutrale fabrik.

Håndlavet læder og genbrugsplast
Alle Dbramantes læderprodukter er håndlavede af fuldnarvet læder. Grundet materialets holdbarhed forlænger fuldnarvet læder produktets livscyklus, hvilket er et vigtigt skridt til at spare på ressourcerne og derved minimere det miljømæssige fodaftryk. De arbejder desuden for en natur fri for plastik ved at erstatte de skadende engangsplastprodukter med produkter lavet af 100% genanvendelig genbrugsplast. Alle vores TPU covers, silikonecovers, PET tasker og veganske læderprodukter er lavet af genbrugsplast og er 100% genanvendelige.


Du optjener 15 % første gang du handler hos Dbramante1928, herefter 10 %.