Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Cashback Travel

Optjen op til 40 % i cashback på dit næste hotelophold.
Optjen
40 %

Rejs med dine medlemsfordele
Elsker du at rejse? Så har vi en god nyhed til dig. Vi lancerer nemlig Cashback Travel, og det betyder, at der er endnu flere fordele til dig som medlem. Du kan optjene op til 40 % i cashback, når du booker hotel til din næste rejse igennem Cashback Travel.

Sådan gør du

  • Klik på knappen “Book nu” herunder, der fører dig til Spar Nords loginside.
  • Log ind på Mit Spar Nord, og du vil derefter blive ført tilbage til denne side om Cashback Travel.
  • Klik igen på knappen “Book nu” herunder. Du bliver nu sendt videre til Cashback Travel-platformen.
  • Find dit hotel blandt 800.000 hoteller i hele verden – så kan du glæde dig til nye oplevelser og cashback på kontoen.


Konkurrencedygtige priser med cashback
Der er mange gode grunde til at booke hotel igennem Cashback Travel. Ud over den cashback, du optjener på dit ophold, er de fleste priser hos Cashback Travel lavere end hos lignende bookingportaler. Det er kun muligt på grund af et unikt samarbejde imellem førende eksperter i hotelindustrien, og der er derfor mange penge at spare, næste gang du skal booke hotel.

Bliv belønnet uanset drømmerejsens destination
Har du besluttet dig for, hvor din næste rejse går hen? Der er et hav af muligheder, og når du booker hotel igennem Cashback Travel, kan du vælge imellem 800.000 hoteller i hele verden – f.eks. i populære storbyer som Paris, London og New York eller andre attraktive rejsemål som Bali i Indonesien og Phuket i Thailand.

Book med dine fordele allerede nu, og glæd dig til dit næste ophold.