Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

København ZOO

Optjen 12 % i cashback i København ZOOs webshop.
Optjen
12 %

Fascinerende dyr i hjertet af København
Når du besøger København ZOO, kan du glæde dig til at blive betaget af pandaer, giraffer, elefanter, løver og mange andre eksotiske dyr. Et af de vigtigste formål med ZOO er nemlig at fremme naturbevarelsen og truede dyrearter. Når du besøger haven, er du derfor med til at støtte det betydningsfulde arbejde.

Kom helt tæt på dyrenes verden
Der er mange muligheder for at komme helt tæt på det fascinerende dyreliv, hvor du kan opleve dyr blive fodret og trænet eller klappe danske husdyr som geder og kaniner i BørneZoo.

Sommer i ZOO
Oplev massevis af sommer-sjov blandt zebraer, tigere og farverige flamingoer. Vær med på sidelinjen, når Havens store dyr skal fodres, kom helt tæt på bittesmå krible-krable dyr i Zoolab, løb om kap med leoparden på legepladsen, brug de lange, dejlige sommeraftener på guidede ture mellem verdens dyr og sæt kløerne i spiselige lækkerier – uanset om du er til salt, sødt, varmt eller iskoldt.

Du optjener 12 % i cashback på entrébilletter og årskort hos ZOO, men bemærk at dine fordele kun gælder, når du handler i webshoppen.