Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

WagyuPusher

Bestil Wagyu-kød fra verdens bedste og mest velsmagende oksekvæg, og nyd et måltid ud over det sædvanlige.
5 %

Kød af en helt særlig kaliber
Wagyu-kød kommer, ligesom Kobe-kød, fra noget af verdens bedste og mest velsmagende oksekvæg. Kvaliteten skyldes Wagyu-kvægets fantastiske gener og diæt. Modsat “almindeligt” kvæg er Wagyu-kvæg kornfodret i stedet for græsfodret, hvilket giver en ekstraordinær intramuskulær fedtmarmorering i kødet, som både smager fantastisk og gør, at marmoreringen visuelt er ganske imponerende.

Håndpluk dit kød, eller vælg en færdig pakke
Hos onlinebutikken WagyuPusher kan du bestille helt ned til én bøf håndskåret af markedets bedste Wagyu-kød, som kan nydes sammen med udvalget af friske trøfler, kaviar, hjemmelavede saucer og vin. WagyuPusher har desuden sammensat færdige pakkeløsninger, der passer til netop dit selskab, og som hurtigt og nemt kan tilberedes. Med deres pakkeløsning får du et ekstraordinært måltid leveret til døren, som med garanti giver dig og dine heldige gæster en helt særlig oplevelse.

Få videoinspiration til din madlavning
For at sikre at du får den fulde og optimale oplevelse ud af din Wagyu-bøf, er det vigtigt, at kødet udskæres og tilberedes korrekt. WagyuPusher har derfor lavet letforståelige tilberedningsvideoer til alle Wagyu-produkterne, hvor køkkenchef og ejer af Feed Bistro, Jacob Jørgsholm demonstrerer, hvordan du skærer og tilbereder dit Wagyu-kød til perfektion, så du er sikret et slutprodukt, der lever helt op til forventningerne. Find videoerne her.

Du optjener 5 % af dit køb i cashback, hver gang du handler i webshoppen.