Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Tivoli

Få cashback, hver gang du køber Tivolikort via linket.

Få fordele, når du besøger Tivoli
Tivoli byder på oplevelser for hele familien, og når du klikker her og benytter koden tivoli2024, kan du få glæde af dine særlige fordele.

Hele Danmarks favoritforlystelser
Danmark er velsignet med en lang række sjove, spændende og flotte forlystelsesparker. Men ingen af dem har helt samme status som Tivoli i København. Her har besøgende fra hele landet igennem generationer lagt vejen forbi for at prøve vilde forlystelser eller gå afslappende ture i den hyggelige have, der altid er smukt pyntet i årstidens farver. Der er masser af spændende events på programmet, og du kan se begivenhederne lige her.

Brug dine fordele på Tivolikort, entré eller turpas
Med dit Visa-kort får du fordele, når du køber Tivolikort (forhenværende årskort), entré eller turpas til Tivoli. Alt, du skal gøre, er at klikke dig ind via knappen nedenfor og bruge koden “tivoli2024”, når du bestiller. Det er meget vigtigt, at du benytter dig af præcist dette link, da det er din eneste adgang til fordele i Tivoli.

Bemærk, at der ikke er fordele på Tivolikort med abonnement.