Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Quickpoint

Optjen 5 %, hver gang du benytter værkstederne
Optjen
5 %

Gør bilen forårsklar, og få stempel i bogen

Vinterens kulde og sjap kan være hårdt for vores firhjulede venner. Med forårets komme er det for mange tid til at få gjort bilen klar til det varmere vejr med sommerdæk og et servicetjek. Hos Quickpoint får din bil en behandling i særklasse, din servicebog får et stempel, og du optjener point hver gang.

Topkvalitet med 3 års garanti

Kernen i Quickpoints filosofi er kvaliteten i deres arbejde. Derfor investerer de løbende i det nyeste udstyr og værktøj samt i uddannelse af personalet. De har også valgt at lade sig kontrollere af FDM, Michelin og Teknologisk Institut for at sikre, at værkstederne hele tiden lever op til egne høje standarder. Quickpoint bruger udelukkende reservedele af OE-kvalitet, så din bil beholder sin fabriksgaranti. Derudover får du yderligere 3 års garanti på de reservedele, der bruges på din bil.

Åbne værksteder med maksimalt hensyn

Quickpoint har 31 full-service autoværksteder fordelt på Sjælland, Jylland og Fyn. De har alle åbent, og medarbejderne følger retningslinjerne fra Sundhedsmyndighederne nøje, bærer mundbind og gør rent oftere, så du kan føle dig helt tryg, når du indleverer din bil. Hver gang du betaler i en Quickpoint, optjener du 5 % i cashback. Du kan se alle værkstederne lige her.