Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Lyshygge

Optjen 5 % i cashback, hver gang du handler i webshoppen.
Optjen
5 %

Skab stemning uden skadelige bivirkninger
Lyshygge er en dansk webshop, der har specialiseret sig i allergivenlig belysning til dit hjem. Mange danskere ser stearinlys som indbegrebet af hygge – uanset om det er kalenderlyset i december eller lyset i vinduet, der markerer befrielsen d. 4. maj. Mange er dog ikke klar over de skadelige partikler, som traditionelle stearinlys udleder, men det er Lyshygges team heldigvis.

Familieforetagende med store ambitioner
Lyshygge kerer sig om dit helbred, og deres vision er skabe et sundere indeklima i de danske hjem. Webshoppen blev grundlagt i 2015, og bag de ambitiøse visioner står faren Kim og datteren Rikke, der selv elsker hygge, men hader at fylde sig selv med skadelig kemi.

Stearinlys og lamper til hele hjemmet
I webshoppen finder du en lang række produkter, der vil pynte i dit hjem – f.eks. fyrfadslys, bloklys i din yndlingsfarve eller solcellelamper til din have. Alle lysprodukter er med LED-pærer, der er en god løsning til dig, som har tændt dit sidste stearinlys, men stadig vil skabe hygge i hjemmet. Du optjener 5 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord, hver gang du handler i webshoppen.