Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

GreenMobility

Optjen 8 % i cashback på din første køretur og 3 % derefter.
Optjen
8 %

Fremtidens køretur deler du med andre
Med GreenMobility kan du altid være godt kørende, uanset om du vil spare din bil for korte køreture eller ikke har egen bil. I København, Aarhus og flere andre store byer i Europa holder GreenMobilitys flåde af elektriske delebiler allerede klar, så du kan køre afsted i dag og samtidig være med til at skabe renere og mere støjfri byer, mindske trængsel i gaderne og bidrage til et bedre klima.

Download appen, og kom nemt afsted
GreenMobility har gjort din næste køretur simpel – i deres app finder du både en bil tæt på dig og nøglen til at låse den op med. Prisen er også enkel, for i de 1,5 kr./min., det koster at låne en af bilerne, er strøm, parkering og vedligehold inkluderet. Vælg selv, om du vil låne bilen i syv minutter eller syv døgn, og når du har klaret dine ærinder, parkerer du blot på en offentlig parkeringsplads.

Kør elbil i arbejdstiden
Med dit Visa-kort fra Spar Nord optjener du cashback, hver gang du benytter dit firmakort hos GreenMobility. Ønsker hele jeres virksomhed at gøre en positiv forskel på vejene, kan I benytte GreenMobility Business. Det er en attraktiv erhvervsløsning, hvor I kan få jeres egne elbiler lige ved døren uanset virksomhedens størrelse. I vælger selv bilmodel, design samt antal elbiler, og I betjener dem nemt med appen GreenMobility Business. Læs mere her.

Du optjener 8 % i cashback på din første køretur med dit Visa-kort fra Spar Nord og 3 % derefter. Der kan maksimalt optjenes 400 kr. i cashback pr. tur.