Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Fletkurven.dk

Optjen 10 % af prisen, når du handler smukke håndlavede fletprodukter.
10 %

Stort udvalg af fletkurve til inde og udendørs brug
Fletkurven.dk tilbyder et bredt udvalg af fletprodukter, som er velegnet til både inde- og udendørsbrug. Alle produkter er håndlavet af professionelle og dedikerede fletkunstnere, der giver hver kurv sit eget unikke udseende. Gå på opdagelse i det spændende sortiment, der både byder bykurve, hollænderkurve, brændekurve og picnickurve, og find det fletprodukt, der passer bedst til din æstetik og boligindretning.

Elegante fletkurve til ethvert formål
Alle produkter hos Fletkurven.dk findes i mange forskellige farver, designs og størrelser, og uanset om du bor i lejlighed eller hus med have, kan du finde fletprodukter til ethvert rum i dit hjem. Fletkurvene er perfekte som en elegant detalje i din stue, en hyggelig dekoration på terrassen, eller til opbevaring af ting som dyner, puder, plaider, legetøj eller haveredskaber. Alle fletkurve kan bestilles til en overkommelig pris, og leveres hurtigt direkte til din dør.

Hver gang du handler hos Fletkurven.dk, optjener du 10 % i cashback.