Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Audika

Få en gratis prøveperiode på 30 dage, og optjen 10 % i cashback hver gang herefter.
Optjen
10 %

Vi lægger ikke mærke til det, når de fungerer, men vores sanser har enorm indflydelse på vores hverdag og vores generelle trivsel. Vi er dybt afhængige af dem, og det kan derfor være til stor irritation, hvis de svigter os. Heldigvis findes der moderne og effektive løsninger, hvis du døjer med nedsat hørelse. I Audikas Oticon-certificerede hørecentre er du i trygge hænder, når du skal have testet og forbedret din høreevne. Centrene er ikke omfattet af den nuværende nedlukning og må derfor gerne holde åbent. Personalet følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer nøje, og der bliver taget alle de nødvendige forbehold.

Bedre hørelse, bedre livskvalitet

Tab af hørelse kan være til stor irritation og en hindring i mange aspekter af dagligdagen. Audika tror på, at med en forbedret hørelse kommer en forbedret livskvalitet, så derfor er deres mål at hjælpe så mange som muligt til at høre bedre. Derfor anvender deres dygtige hørespecialister den nyeste teknologi, når de tester hørelsen og udarbejder en løsning, der får selv de mindste lydnuancer tilbage i hverdagen.

Test dig selv, og prøv et diskret høreapparat helt gratis

På Audikas hjemmeside kan du tage en online høretest på kun 5 minutter. Den viser, om du har et moderat, kraftigt eller intet høretab. Du kan også bestille en gratis høreprøve i et af hørecentrene, og når Audika har hjulpet dig med at finde den optimale løsning, kan du prøve høreapparatet helt gratis i 30 dage. Hvis du ikke er tilfreds med høreapparaterne, kan du levere dem tilbage. Det koster dig ikke noget, og der er ingen skjulte gebyrer. Vælger du at beholde høreapparatet, optjener du 10 % i cashback. Se alle centre med cashback lige her.

Bemærk: Dine fordele er kun gældende ved køb af Oticon-produkter.