Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Tholstrup Restauranter

Få 10 % i cashback, hver gang du spiser på en af restauranterne.
Optjen
10 %

Familieejet kærlighed til mad
Tholstrup er en familieejet virksomhed grundlagt i 1972 af Peter Tholstrup. I dag indeholder kæden 4 restauranter fordelt rundt i København, og selvom de alle er forskellige, når det kommer til stil og indretning, så har de kærligheden til høj kvalitet og årstidens gode råvarer til fælles.

De 4 restauranter
Zeleste er menukortet fyldt med franskinspirerede retter kombineret med det bedste fra det nordiske køkken. Hos Nyhavns Færgekro finder du danske delikatesser og kokke, som er specialister i smørrebrød med favoritter som sild, rødspættefilet og klassisk tatar. Huks Fluks byder på sydeuropæisk mad og vin med ekstra fokus på socialt samvær, mens Cap Horn var en af Danmarks første økologiske restauranter, og her tiltrækkes gæsterne af den hjemlige hygge og de indbydende skandinavisk inspirerede retter.

Få gavn af dine fordele hver gang
Uanset hvilken af Tholstrups restauranter du vælger, kan du glæde dig over andet og mere end den høje gastronomiske kvalitet. Med Spar Nord cashback får du nemlig 10 % i cashback på din regning, hver gang du spiser på et af de populære spisesteder.