Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Theis Vine

Optjen 5 % i cashback, hver gang du handler.
Optjen
5 %

Kvalitetsvin for enhver smag

Vin er ikke bare vin, men et omfangsrigt univers af druesorter, smagsnuancer og traditionsrige producenter. Holdet bag Theis Vine er ildsjæle, og de forhandler et stort udvalg af kvalitetsvine fra hele verden. Uanset om du er mest til rødvin, hvidvin, rosé eller bobler, finder du nemt en flaske for dig. Theis Vine tilbyder også håndplukkede smagekasser, hvor du kan opleve helt nye smagsuniverser og udvide dit vinrepetoire.

Eksperter i vine fra Bourgogne

Det kompetente hold bag Theis Vine har en særlig ekspertise, når det kommer til vine fra Bourgogne, og Theis Vine anses da også for at være én af Danmarks førende forhandlere af vine fra Bourgogne. Du finder også vine fra mange andre verdenshjørner og kyndig vejledning i butikken i Charlottenlund og i webshoppen. Uanset om du handler i butikken eller online, får du altid 5% i cashback. Bestiller du online, kan du få gratis fragt, når du køber for 1.499 kr., og dit køb leveres inden for 1-2 hverdage.

Bemærk, at dine fordele gælder ikke for “En Primeur” vine.