Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Søren Frid Optique

Optjen 7 % i cashback hver gang du handler hos Søren Frid Optique.
Optjen
7 %

Briller, der passer til dig
Tid til nye briller eller gratis synstest? Søren Frid Optique er en topmoderne brilleforretning, der byder på de nyeste briller af den højeste kvalitet – både almindelige briller og solbriller. Uanset om du har behov for briller, kontaktlinser eller begge dele, er Søren Frid Optique specialiseret i at finde en løsning, der passer til dig og din stil. Er det tid til at få tjekket dit syn, kan du desuden altid booke en gratis synstest lige her.

Optiker med fokus på kvalitet og design
Hos Søren Frid Optique bliver der kræset for selv de mindste detaljer. Det handler nemlig ikke om, hvordan brillen ser ud på din hylde, men om at den fremhæver dine øjne og din personlighed. Ikke alene forhandler optikeren brillestel og linser af fineste kvalitet, de sliber også dit brilleglas fra ZEISS efter dine unikke behov. Hos Søren Frid Optique er man heller ikke bange for at udfordre dig på form eller stil. Optikerne ved, hvad der er trendy, hvilke tendenser der er på vej ud, og hvilke som er kommet for at blive. Derfor er du altid i trygge hænder, når du handler hos Søren Frid Optique.

Du optjener både cashback, når du handler i webshoppen eller i den fysiske butik i det centrale Roskilde. Butikken er en del af den frivillige forretningskæde Nyt Syn, hvor optikerne selv ejer og driver butikkerne.