Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Skotlander

Optjen 5 %, hver gang du handler hos Skotlander.
Optjen
5 %

Prisvindende, danskproduceret spiritus
Et produkt som rom kan nemt lede tankerne hen på fjerne egne som Cuba og Jamaica i Caribien. Men det behøver det ikke, for hos den danske spiritusproducent Skotlander skaber de spiritus i en sådan kvalitet, at den har vundet over 20 internationale priser – i 2015 vandt de f.eks. prisen for verdens bedste lyse rom. Deres sortiment spænder bredt, og du kan derfor nyde lys og mørk rom samt gin og likør fra Skotlander.

Produkter til kenderen og novicen
Ægteparret Anders og Titte Skotlander står bag produktionen, der i dag ligger i Nordjylland. Det startede som en simpel Google-søgning for snart 10 år siden, og deres interesse for rom er ikke længere kun en hobby, men et fuldtidsjob. Hos Skotlander har de fokus på høj kvalitet og god smag. Du finder både rom i klassisk caribisk stil, som er sød og blød, og rom med lidt mere kant, der er inspireret af det kolde nordiske klima. Hvad enten du er nybegynder, garvet romdrikker eller på udkig efter en gave, er der noget i Skotlanders sortiment for dig.

Oplev Skotlanders ekstraordinære produkter, og optjen 5 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord, når du bestiller i webshoppen.