Peter Liep’s Hus

Optjen 7 % i cashback, hver gang du besøger Peter Liep's Hus.
Optjen
7 %

Et hus fuld af historie
I Dyrehaven nord for København ligger det populære spisested Peter Liep’s Hus idyllisk placeret. Spisestedet er pakket ind i den smukke natur, men alligevel tæt på forlystelsesparken Bakken og Klampenborg Station. Huset er opkaldt efter skovfogeden Peter Liep, der selv drev stedet i slutningen af 1800-tallet, og her har gæster således nydt stedets hyggelige atmosfære og de velsmagende retter i mere end 100 år.

Moderne krokøkken med respekt for traditioner
Peter Liep’s Hus’ køkken er karakteriseret ved en moderne tilgang til den traditionelle kromenu. Menuen er årstidsbestemt, og lige nu byder den på klassiske retter som smørrebrød med fasansalat, tatar af Kronhjort samt svampefarseret vagtel, der alle er beriget med håndplukkede råvarer fra Dyrehaven og omegnen.

Mortensaften på Peter Liep’s Hus
Bestil bord til en aften ud over det sædvanlige, når spisestedet byder på en udsøgt menu til mortensaften. Her får du serveret en forret med røget laks, agurk, syrnet fløde og dildolie, en hovedret med confiteret and, brunede kartofler og andesauce samt en dessert med blåbærmazarin og vaniljeis. Du har desuden mulighed for at tilkøbe en afstemt vinmenu. Book bord her

Du optjener 7 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord, hver gang du nyder et måltid i Peter Liep’s Hus i Dyrehaven.