Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

PALÆO

Optjen 7 % i cashback, hver gang du besøger PALÆO.
Optjen
7 %

PALÆOs simple spisekoncept
Kender du til stenalderkost eller den særlige diæt, der kaldes Paleo? Det er begge koncepter med en helt særlig tilgang til fødevarer. Her undgår man helst hurtige, forarbejdede kulhydrater, raffineret sukker, laktose og gluten, men indtager i stedet råvarer som kød, æg, grøntsager, frugt og nødder. Restaurantkæden PALÆO læner sig op ad de principper, men uden at være fanatisk. Du kan derfor altid få mælk i din kaffe, ost i din salat eller bælgfrugter i din wrap.

Fastfood med omtanke for din krop
PALÆOs menukort er spækket med mættende måltider, der er perfekte at nyde på farten i en travl hverdag. Nyd f.eks. deres velsmagende smoothies eller en af de delikate retter som en laksesalat, en wrap med sød kartoffel og grønkål eller en burger med andekød.

Du optjener altid 7 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord, når du besøger PALÆOs spisesteder i Fields, Fisketorvet, Frederiksberg Centret, Illum Rooftop og Torvehallerne.