Grundet en systemopdatering, kan nogle brugere opleve forsinkelser på registrering af optjent cashback d. 16. og 17. juli. Vi beklager ulejligheden.

Landal

Optjen 9 % i alle Landals ferieparker i Danmark.
Optjen
9 %

Nyd ferien i den danske natur
Mange nyder igen at kunne tage på ferie i udlandet, men er du mere til at koble af inden for landets grænser, så har du heldigvis masser af muligheder for at holde ferie i skønne Danmark. Med Landal får du både natur, kultur og masser af aktiviteter for hele familien. Her kan I gøre brug af parkens mange tilbud og faciliteter, eller I kan tage på opdagelse i de omkringliggende skove, slotsruiner, forlystelsesparker og museer.

7 unikke ferieparker
Landal har 7 forskellige ferieparker fordelt på Jylland og Fyn. I Middelfart kan du f.eks. bo lige ved Hindsgavl Dyrehave og nyde godt af parkens pool og cykeludlejning. Landal Fyrklit i Hirtshals ligger, som navnet antyder, i klitterne og med havet som nabo. Landal Søhøjlandet er placeret midt i Gjern Bakker med eget badeland og smukke vandreruter lige ved døren. Se alle parkernes faciliteter, og vælg din destination her.

Uanset hvilken af Landals ferieparker du ender med at vælge, optjener du 9 % i cashback hver gang.