Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Hallernes Smørrebrød

Optjen 8 % i cashback, hver gang du besøger Hallernes Smørrebrød.
Optjen
8 %

Grundlagt af kærlighed til den danske frokostklassiker
Bag Hallernes Smørrebrød står Mikkel, Lars og Lars med tre vidt forskellige baggrunde – en butiksejer, en arkitekt og en guldsmed. Fælles for dem er dog deres store kærlighed til smørrebrødet og det ønske, de sammen havde for 10 år siden om at åbne en smørrebrødsforretning. I 2012 drømte de om at skabe et sted, der solgte bedre og flottere smørrebrød, end de mødte andre steder. Det blev til Hallernes Smørrebrød, der først åbnede i Torvehallerne i København.

En menu skabt efter tre enkle regler
Menuen, der består af et fast sortiment og et sæsonbestemt særudvalg, er udtænkt efter tre simple dogmer. 1) Smørrebrødet skal være af højeste kvalitet – både råvarerne og det færdige produkt. 2) Rugbrødet er fundamentet og skal derfor også have plads i smagsbilledet. 3) Stykkerne skal være præget af enkelthed uden overflødigt fyld og pynt – du skal derfor kigge langt efter det traditionelle salatblad som udsmykning.

Du optjener altid 8 % i cashback med dit Visa-kort fra Spar Nord, når du besøger Hallernes Smørrebrød i Lyngby, Tivoli Food Hall og Torvehallerne.