Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Bornholm Spirits

Optjen 10 % i cashback, hver gang du handler i webshoppen.
Optjen
10 %

Traditionsrig snaps med nye ingredienser
Bornholm Spirits brænder for at skabe unikke og velsmagende produkter som snaps, akvavit, rom, gin, vodka og andre typer spiritus. De stræber efter at gentænke begrebet snaps, men holder samtidig de stolte traditioner i hævd. Det gør de ved at hylde mangfoldigheden i de unikke nordiske ingredienser gennem kvalitetsspiritus, der er en fryd for øjet såvel som for ganen.

Prisvindende, økologisk vodka
Stjernekokken Casper Sobczyk er manden bag en af deres bedst sælgende snaps i 2022 – den populære Rabarber & Stjerneanis, som smager sødt og er god at blande i desserter. Du kan også nyde en smagekasse med otte forskellige produkter, f.eks. akvavit, snaps og dram, så du kan byde dine gæster på det, de bedst kan lide. Vil du i stedet glæde dine gæster med cocktails, kan du bestille den prisvindende, økologiske Vodka Bornholm eller den nye gin The Goat, som er en økologisk gin med noter af vilde enebær og hyldeblomst.

Se de mange andre spændende spiritusvarianter på hjemmesiden, hvor du optjener hele 10 % i cashback, hver gang du handler.