Tromborg

Optjen 20 % i cashback, første gang du handler hos Tromborg, og 10 % derefter.
Optjen
20 %

Danskproduceret kvalitetshudpleje
Tromborg er et anerkendt kvalitetsbrand inden for hudpleje og makeup, og bag succesen står et dansk par, der sammen har en unik viden om skønhed. Grundlæggeren, Marianne Tromborg, er professionel makeupartist, og hun ved derfor, hvad der udgør et godt skønhedsprodukt. Mariannes mand, Tim Schyberg, er biokemiker, og med sin mangeårige forskning i lægemiddel- og bioteknologiindustrien er han ekspert i, hvordan man sammensætter aktive ingredienser, der giver en synlig effekt.

Få fordele på naturlige og økologiske produkter
Tromborgs mission er at give dig en sund, glødende hud og et velplejet hår. Med afsæt i deres unikke viden har de derfor udviklet alt fra renseprodukter og ansigtscremer til krops– og hårpleje – alt sammen i en særlig kvalitet og med aktive ingredienser. Tromborg har også et stort udvalg af makeup, som er beriget med naturlige mineraler for at give dig de bedste og mest naturlige resultater – ligesom de også tilbyder en perlerække af dufte til forskellige anledninger.

Uanset hvad du bestiller hjem fra webshoppen med dit Visa-kort fra Spar Nord, kan du glæde dig til 20 % i cashback på dit første køb og 10 % på de næste.