Nyhed! Nu får du op til 40 % i cashback hos 800.000 hoteller i hele verden. Læs mere her.

Podimo

Optjen 5 % i cashback på dit abonnement hos Podimo hver måned.
Optjen
5 %

Underholdende univers af eksklusivt indhold
Holder du af at høre andres dilemmaer i Mads og A-holdet, eller nyder du at lytte til Nanna og Josephines filterløse samtaler i Fries Before Guys? Så er et abonnement hos Podimo uundværligt, for her finder du et stort udvalg af eksklusive podcasts, du ikke kan lytte til andre steder.

Nyd de bedste lydbøger
Foruden de mange eksklusive podcast byder Podimo også på et stort udvalg af lydbøger. Du kan f.eks. lytte til populære titler som Meter i sekundet af Stine Pilgaard, 11% af Maren Uthaug eller Blodmånen af Jo Nesbø.

Få fordele på dit abonnement hver måned
Podimo tilbyder to abonnementer: Premium er for dig, der elsker at lytte til eksklusive podcast, og som lytter til lydbøger i op til 20 timer om måneden. Premium Plus vil i stedet være det rette valg, hvis du lytter til lydbøger i over 20 timer om måneden og også vil have fri adgang til de mange eksklusive podcasts.

Du optjener 5 % i cashback på dit abonnement hos Podimo hver måned.

Bemærk, at du ikke optjener, hvis du betaler dit abonnement gennem App Store, Google Play eller andre tredjepartsudbydere. For at optjene skal du tegne dit abonnement direkte hos Podimo med det Visa-kort fra Spar Nord, som du har tilknyttet i din cashback-profil – enten i deres app eller på deres website.