Hornsleth Shop

Optjen 10 % i cashback, hver gang du handler i Hornsleth Shop.
Optjen
10 %

Over to årtier med eksperimenterende kunst
Kunstneren Kristian von Hornsleth har i over 20 år været svær at overse på den danske kunstscene. Han har bredt sig over et utal af kunstneriske traditioner og er særligt kendt for sin eksperimenterende og provokerende kunst. Nu har du mulighed for at købe hans værker med dine særlige fordele.

Skil dig ud med unikke værker
I Hornsleth Shop kan du købe originalværker, som ingen andre har, eller du kan bestille unikaer, hvor du selv vælger den genstand, som Hornsleth skal sætte sit kunstneriske præg på. På den måde undgår du at møde den kunst, der pryder dine vægge og hylder, hjemme hos andre, og dit hjem kan skille sig ud, præcis som du ønsker.

Populære plakater til dine vægge
Du får også eksklusive fordele, når du køber plakater med trykte Hornsleth-motiver. Prisen er mindre end originalværkerne, men de provokerende og betagende udtryk er der ikke sparet på. De motiver, der er udvalgt til plakaterne, er nemlig nogle af Hornsleths mest populære og bedst sælgende igennem karrieren.

Når du handler online i Hornsleth Shop, får du ikke kun særlig kunst til dine vægge, du får også fri fragt og 10 % i cashback hver gang.