eesy

Optjen 10 % i cashback på mobilregningen hver måned.
Optjen
10 %

Bare mobil – intet overflødigt fyld
Der findes masser af mobilabonnementer, hvor du får streaming, musik, lydbøger eller andet underholdning inkluderet i dit abonnement. Sådan er det ikke med eesy – det er bare mobil. Her behøver du ikke vælge imellem en masse uigennemskuelige abonnementer med overflødigt fyld, som du betaler ekstra for, men alligevel aldrig bruger. Priserne starter fra 109,- pr. måned, og der er ingen oprettelse, ingen gebyrer, ingen binding og ingen overraskelser med småt.

Bedste dækning og hurtigste net
eesy er en del af Nuuday, hvilket betyder, at de kan tilbyde Danmarks bedste mobilnetværk. eesys abonnenter er op til 60 % hurtigere end brugerne af andre mobilnetværk, så de slipper for ventetid, og samtidig er dækningen fra TDC-netværket det bredeste og mest stabile i landet. Alle abonnementer giver fri tale og data, der kan bruges i såvel Danmark som på dine rejser i EU.

Abonnementer til særpriser
Som ny kunde får du frem til d. 31. januar eesys abonnementer til særpriser. Vælger du et af de mindre abonnementer med fri tale, men med begrænsede mængder data, sparer du 50 % i de tre første måneder. Tegner du i stedet abonnementet med fri tale og fri data, kan du glæde dig over at betale en attraktiv særpris i et helt år samt få et SuperGavekort på 500 kr. med i købet.