Atrium

Optjen 10 % ved hvert besøg.
Optjen
10 %

Fransk gastronomi med nordisk inspiration
I hjertet af Aarhus ligger det ikoniske Hotel Royal, hvor restauranten Atrium sørger for, at såvel de overnattende gæster som andre madglade besøgende får en madoplevelse i absolut topkvalitet. Menuen består af klassiske franske retter med inddragelse af nordiske elementer. Atrium er en unik mulighed for at nyde et helt særligt måltid i grønne, rolige omgivelser – lige midt i byen.

Michelin-anbefalet glaspyramide
I Atriums køkken regerer Søren Jakobsen og William Jørgensen, der er også er mændene bag Michelin-restauranten Gastromé. På Atrium har de medvirket til at Michelin-guiden anbefaler stedet med ordene “As its name suggests, it’s located in an atrium: a striking glass pyramid in the grand Hotel Royal” – og det er lige netop det, der gør Atrium ekstra speciel. Den smukke glaspyramide skaber en anderledes og stemningsfyldt middag, der er svær at finde andre steder.

Book bord fra den 21. april
Nu kan du igen booke bord på Atrium. Se den aktuelle menu på hjemmesiden, og supplér med en Cocktail Flight med tre cocktails og matchende snacks, hvis aftenen skal være ekstra speciel. Du optjener 10 %, hver gang du besøger Atrium.